Træfiberisolering med gode isoleringsegenskaber

Økologiske, miljøvenlige og genanvendelige isoleringsmåtter fra Zepa

Skal du isolere dit hus, tinyhouse, sommerhus eller kolonihavehus henover sommeren, så kan du med fordel benytte vores STEICO Flex 038 træfiberisolering, som sikrer effektiv beskyttelse mod sommerheden samt optimal isolering om vinteren.  

Med STEICO Flex 038 får du hos Zepa en isoleringsmåtte i træfiber, som yder fleksibel hulrumsisolering til tagkonstruktioner, vægkonstruktioner og loftkonstruktioner. Vores træfiberisolering bidrager til et sundere indeklima, optimal luftfugtighed samt en behagelig temperatur i din bolig, og er derudover både en bæredygtig og økonomisk løsning. Læs her 5 gode grunde til at vælge træfiberisolering 

Isoleringsmåttens gode isoleringsegenskaber sikrer lune rum om vinteren, så varmen kan fordeles ligeligt rundt i hele rummet og ikke efterlader kolde vægge. På den måde er isoleringen med til at forebygge skimmelsvamp, da de diffusionsåbne isoleringsmåtter mindsker risikoen for, at der skabes kondens.

Dertil er træfiberisoleringen optimal som isolering om sommeren med en varmebeskyttende kappe, som leder varmen væk fra din bolig. Løsningen er derfor oplagt til sommerhuset, kolonihavehuset eller til din bolig, hvis denne ikke er tilstrækkeligt isoleret.

Se træfiberisolering pris på vores webshop.

Gør det selv med træfiberisolering 

Træfiberisolering er nemt at arbejde med, hvis du står og skal til at udføre et isoleringsprojekt på egen hånd. Materialet er let at forarbejde og er meget skånsomt for huden, hvilket gør det særligt nemt at håndtere for den almene husejer. Du kan derfor sagtens udføre isoleringsprojektet selv, hvilket du kan læse mere om her, hvor vi fortæller om, hvordan du gør det selv med isolering.

Når du arbejder med træfiberisolering på egen hånd, bør du stadig huske en støvmaske, som du også bør iføre dig ved arbejde med alle andre former for isolering. Men derudover udgør træfiberisolering ingen sundhedsrisiko.

Isoleringsmåtterne i træfiber kan nemt tilskæres og tilpasses snævre områder i både loft, vægge og tag. Vores træfiberisolering fra STEICO Flex 038 er diffusionsåben, hvilket betyder, at den beskytter konstruktionen mod fugtskader ved at optage fugten og lede den væk igen.  

Står du overfor et isoleringsprojekt, er isoleringsmåtter i træfiber fra Zepa desuden en oplagt løsning, hvis du ønsker at arbejde med et bæredygtigt materiale.

Træfiberisolering er et bæredygtigt valg 

Går du som mange andre op i at udføre bæredygtigt byggeri, er træfiberisolering et godt valg. Isolering er i sig selv en energiforbedring, der hjælper med at skabe stabile temperaturer, så der skal bruges færre ressourcer på opvarmning eller nedkøling. Og ved at bruge et bæredygtigt isoleringsmateriale, sørger du for at din energibesparelse også har effekt i produktionsfasen.

Træ kan nemlig omdannes til isoleringsmaterialer med gode isoleringsegenskaber med et mindre energiforbrug end en lang række tilsvarende isoleringsmaterialer, og med træfiberisolering får du et materiale, der kræver begrænsede mængder forarbejdning fra råmateriale til den isolering, du benytter i dit isoleringsprojekt.

Når du skal udføre bæredygtigt byggeri, gælder det derfor altid om at starte med bæredygtige materialer, og her er træfiberisolering et af de mest bæredygtige valg du kan tage, da materialet desuden også er let at genanvende eller afskaffe på miljørigtig vis. Læs mere om bæredygtigt byggeri her.

Hvor kan du bruge træfiberisolering? 

Træfiberisolering er meget fleksibelt i sine anvendelsesområder, og isoleringsmåtterne kan bl.a. bruges som hulrumsisolering til både tagisolering, loftisolering og vægisolering.

På grund af materialets glimrende fugtregulerende egenskaber, er træfiberisolering et godt valg hvis du vil være sikker på, at din boligs indeklima er stabilt hele året rundt. Træfiberisolering lader sig nemlig ikke påvirke af ændringer i luftfugtigheden, men fortsætter med at sørge for et sundt indeklima uanset forholdene.

Har du brug for en bæredygtig løsning til hulmursisolering, kan du også få træfiberisolering som granulat. Med granulat får du træfiberisolering til indblæsning, hvor du får glæde af materialets gode egenskaber til svært fremkommelige områder.

Med STEICOzell får du træfibergranulat i høj kvalitet, som kan bruges uanset størrelsen på det hulrum, der skal isoleres. Granuleret træfiberisolering kan desuden også bruges til opblæsning som fritliggende isolering på flade, buede eller skrånende flader f.eks. mellem spær og bjælker på dit loft.

Har du brug for hjælp til isolering med træfiber?  

Har du brug for hjælp til isolering med træfiber, så find en isolatør igennem Zepa. Vi er specialister i isolering, og vi står altid klar til at rådgive dig i forhold til den bedste løsning. 

For os er bæredygtig isolering vejen frem for både klima og indeklima, og vi ønsker at gøre det så nemt for dig som forbruger som muligt. Du kan derfor altid bestille dine isoleringsmaterialer på Zepas webshop, hvor vi tilbyder dag-til-dag levering lige til fortovet. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit isoleringsprojekt. 

Ofte stillede spørgsmål

Sommerhuse kan sagtens isoleres på egen hånd. Det kræver blot, at du får fat i isoleringsmaterialer, som er til at håndtere, og at du har det rette udstyr f.eks. i forhold til indblæsning af papiruld eller træfibergranulat.

Hos Zepa kan du finde bæredygtige isoleringsmaterialer, der er til at håndtere i gør det selv-projekter, og du kan også finde en professionel isolatør, hvis du ønsker hjælp til opgaven.

Du kan sagtens udføre en lang række isoleringsopgaver på egen hånd. F.eks. er loftisolering nemt med de rette isoleringsmaterialer, ligesom hulrumsisolering også sagtens kan håndteres som et gør det selv-projekt med granuleret isolering som papiruld og træfiberisolering.

Ved at vælge bæredygtige isoleringsmaterialer som papirisolering og træfiberisolering får du også isolering, som er langt mere venligt overfor huden og kroppen. Du vil derfor ikke opleve de samme hudgener, når du bruger papirisolering og træfiberisolering, som ved en række andre isoleringsmaterialer.

Isolering vil for de fleste og i de fleste bygningstyper hurtigt kunne tjene sig hjem økonomisk, da man sparer på energien. Samtidig giver det en stor gevinst på indeklimaet, at man har korrekt isolering også i feriehuse som sommerhus eller kolonihave eller i et tiny house.

Zepas webshop kan du bestille isolering, som leveres direkte til fortovet, der hvor du skal bruge det. På den måde sparer du en masse transport af isoleringen, og vi tilbyder samtidig dag-til-dag levering på de fleste af vores produkter.

God gør det selv-isolering kræver, at du har det rette udstyr til at håndtere isoleringen. På Zepas webshop har vi samlet en række uundværligt tilbehør og udstyr til din gør det selv-isolering, som du kan bestille og få leveret sammen med din isolering.

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.