Papirisolering til dine isoleringsprojekter

Papirisolering til dine isoleringsprojekter

Papirisolering – også kendt som papiruld isolering – er et effektivt og bæredygtigt valg, når du skal isolere i hjemmet.

Der er mange fordele ved at isolere med papir, når du skal udføre isoleringsopgaver i hjemmet. Papiruld isolering er et meget mildt materiale at arbejde med, som ikke skaber hudirritation og gener, og samtidig er det et bæredygtigt isoleringsmateriale, som har en rigtig god isoleringsevne.

Ved at benytte papiruld isolering får du derfor et glimrende isoleringsmateriale, der er nemt at bruge, og med en god papiruld isolering pris, sørger du for at få få den rette isolering til den rette pris, når du handler på Zepas webshop.

Bæredygtig isolering med papir

Med vores papirisolering fra STEICO får du et produkt, der udelukkende er skabt af genbrugspapir. Ved at være produceret af genbrugspapir får du derfor et materiale, som hjælper dig på vej mod at kunne udføre bæredygtigt byggeri, når du skal have isoleret hjemmet.

Der kommer løbende et stigende fokus på grønne og bæredygtige materialer til byggeprojekter, og det har flere fordele både i produktionen, installationen og senere ved eventuel udskiftning. Læs mere her omkring fordelene ved bæredygtig isolering.

Papiruld isolering med glimrende isoleringsevne

Med vores papiruld isolering STEICOfloc får du et isoleringsmateriale, som giver god isoleringsevne hele året rundt. Om vinteren sørger isoleringen for, at huset holder på varmen, mens det om sommeren er med til at beskytte mod varmen. På den måde skaber papiruld isolering et bedre indeklima, hvilket kommer dig til glæde hele året rundt.

En af de yderligere fordele ved papirisolering er dets høje evne inden for lydisolering. Dette giver særligt fordele, hvis du får isoleret med papiruld isolering mellem etager eller får isoleret i hulmur, hvis du bor ud imod en trafikeret vej. Her vil isoleringen hjælpe med at holde støjen ude.

Dermed får du en isolering, som hjælper jer med at spare på varmeregningen og hjælper til med at holde en behagelig indetemperatur gennem alle sæsoner, samtidig med at du får bedre lydisolering. Derfor anbefaler vi også papirisolering til både nybyggeri og isolering af ældre huse.

Isolering der er nemt at bruge

Med papirisolering slipper du for at arbejde med store isoleringsmåtter, da materialet indblæses. Dette gør det let at få isoleringsmaterialet ind på det rette sted, uanset om du skal isolere loft, isolere etageadskillelse eller have udført hulmursisolering.

Vores papirisolering leveres i let håndterbare sække, som kan benyttes med alle størrelser af indblæsningsmaskiner. Det sikrer en nem og sikker installation, der både kan klares som gør-det-selv isolering eller som du kan få en installatør til at håndtere. Hvis du vil have hjælp til at finde en dygtig installatør, kan vi gennem vores store netværk henvise til en isolatør i dit område.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, papirisolering er et meget arbejdsvenligt materiale, som du både kan bruge selv eller får en isolatør til at installere for dig. Papirisolering kommer som granulat, så det skal indblæses med en indblæsningsmaskine, der kan lånes eller lejes flere steder.

Ja, papirisolering er skabt af genbrugspapir. Derfor er du her sikret at isolere med et bæredygtigt materiale, hvor emnet er recirkuleret. Ved afskaffelse har papirisolering også en væsentligt mindre miljøomkostning end mange andre isoleringsmaterialer. .

Ja, papiruld isolering er et glimrende isoleringsmateriale, der sikrer høj isoleringsevne til alle tørre konstruktioner, såsom isolering på loft, hulmursisolering og isolering mellem etageadskillelser.

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.