Fordi grøn isolering er bedst for klimaet såvel som indeklimaet

Hos Zepa mener vi at papir- og træfiberisolering er fremtiden. Grøn isolering er det bedste for klimaet såvel som indeklimaet, og for vores sundhed generelt – og så er de behagelige at arbejde med. Tag fat i en af vores erfarne specialister, hvis du vil vide mere.

Det skal være nemt at bestille og få leveret

Det er vigtigt for os at det er nemt for dig at bestille og få leveret grønne isoleringsprodukter og tilbehør, så du kan fokusere på at klare arbejdet i stedet for logistikken. Vi leverer derfor direkte til fortovet hos dig selv eller dine kunder inden for 1-2 arbejdsdage.

Miljøvenlige produkter

Produceret af naturmaterialer med høj isoleringseffekt og fugtregulerende egenskaber.

Fleksibel levering

Få leveret direkte til fortovet hos dig selv eller din kunde inden for 1-2 arbejdsdage.

Kompetent service

Service leveret af specialister med mange års erfaring i anvendelse af grøn isolering.

Levering inden for 1-2 arbejdsdage

Vi dækker hele landet fra vores kontorer i Vejle og Odense. Det betyder at du kan regne med at isoleringsprodukter og tilbehør leveret inden for 1-2 arbejdsdage efter du har bestilt.

Træfiberisolering er miljøvenligt og bidrager positivt til CO2 regnskabet

Når du benytter STEICO eller andre grønne isoleringsprodukter sparer du på to fronter. Først og fremmest sparer du på energien, når isoleringsgraden forbedres, men du sparer også på miljøet, når du vælger grøn isolering frem for traditionel gul isolering.

Et stadig stigende antal danskere stiller krav til kvaliteten af byggematerialer. Både i forhold til egen sundhed og miljøet. Papir- og træfiberisolering er produceret af overskudsmaterialer som blot tilsættes brandhæmmende salte.

Spar 3 tons CO2 om året

En familie på fire personer udleder i gennemsnit 6 tons CO2 om året alene på opvarmning af boligen. Ved at isolere hulmur og loft ud fra dagens standarder, kan du nemt spare 3 tons CO2 om året – så længe huset eksisterer.

Benytter du samtidig papirisolering, som udleder otte gange mindre CO2 i produktionsprocessen, nedsætter du din egen udledning yderligere, og skåner derved miljøet endnu mere.

Bidrag til cirkulær økonomi

Grøn isolering er ikke bare godt for miljøet og sundheden mens det sidder i huset. Når du vælger papir- og træfiberuld er du med til at sikre, at materialerne kan genanvendes igen og igen. Isoleringsprodukter af naturmaterialer er modsat traditionel glasfiberuld nemt at sortere genindføre i produktion.

Vi kunne blive ved med at fortælle, men vi vil hellere have at du ringer til en af vores kompetente rådgivere i stedet. Kontakt os her. 

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.