Fordi grøn isolering er bedst for klimaet såvel som indeklimaet

Zepa er specialister i bæredygtigt isoleringsarbejde

Hos Zepa mener vi, at papirisolering og træfiberisolering er fremtiden. Grøn isolering er det bedste for klimaet såvel som indeklimaet, og for vores sundhed generelt – og så er det behageligt at arbejde med. Tag fat i en af vores erfarne specialister, hvis du vil vide mere.

Isoleringsmaterialer til dine isoleringsprojekter

Det skal være nemt at bestille og få leveret

Det er vigtigt for os, at det er nemt for dig at bestille og få leveret grønne isoleringsmaterialer, så du kan fokusere på at klare arbejdet i stedet for logistikken. Vi leverer derfor isoleringsmaterialer direkte til fortovet hos dig selv eller dine kunder inden for 1-2 arbejdsdage.

Verden ikon ved Zepa

Miljøvenlige produkter

Produceret af naturmaterialer med høj isoleringseffekt og fugtregulerende egenskaber.
Pile ikon ved Zepa

Fleksibel levering

Få leveret direkte til fortovet hos dig selv eller din kunde inden for 1-2 arbejdsdage.
Personer ikon ved Zepa

Kompetent service

Service leveret af specialister med mange års erfaring i anvendelse af grøn isolering.
levering inden for 1-3 dage

Levering af isolering inden for 1-2 arbejdsdage

Vi dækker hele landet fra vores kontorer i Vejle og Odense. Derfor kan du regne med, at isoleringsmateriale og tilbehør leveres inden for 1-2 arbejdsdage efter du har bestilt.

Træfiberisolering er miljøvenligt og bidrager positivt til CO2 regnskabet

Når du benytter STEICO eller andre grønne isoleringsprodukter sparer du på to fronter. Først og fremmest sparer du på energien, når isoleringsgraden forbedres, men du sparer også på miljøet, når du vælger grøn isolering frem for traditionel gul isolering.

 

Et stadig stigende antal danskere stiller krav til kvaliteten af byggematerialer. Både i forhold til egen sundhed og miljøet. Papirisolering og træfiberisolering er produceret af overskudsmaterialer som blot tilsættes brandhæmmende salte.

Træfiberisolering er miljøvenligt og bidrager positivt til CO2 regnskabet
Gør det selv isoleringsmaterialer med Zepa

Spar 3 tons CO2 om året

En familie på fire personer udleder i gennemsnit 6 tons CO2 om året alene på opvarmning af boligen. Ved at isolere hulmur og loft ud fra dagens standarder kan du nemt spare 3 tons CO2 om året i hele husets levetid.

 

Benytter du samtidig papirisolering, som udleder otte gange mindre CO2 i produktionsprocessen, nedsætter du din egen udledning yderligere, og skåner derved miljøet endnu mere ved at vælge bæredygtig isolering.

Bidrag til cirkulær økonomi

Grøn isolering er ikke bare godt for miljøet og sundheden, mens det sidder i huset. Når du vælger papiruld og træfiberuld, er du med til at sikre, at materialerne kan genanvendes igen og igen. Isoleringsprodukter af naturmaterialer er modsat traditionel glasfiberuld nemt at sortere og genindføre i produktion.

 

Vi kunne blive ved med at fortælle om fordelene ved grøn isolering her, men vi vil endnu hellere have, at du ringer til en af vores kompetente rådgivere. Kontakt os her. 

traefiber

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.