Sådan arbejder du med bæredygtigt isoleringsmateriale

Gode råd til bæredygtig isolering fra lederne i Zepa

Der er et par ting, man skal tage hensyn til, når man anvender grøn isolering som træfiberisolering og papirisolering frem for traditionelle isoleringsprodukter som mineraluld, da de har forskellige egenskaber.


Ved isolering med papir er det vigtigt at blæse et ekstra lag isolering ind for at fylde eventuelle huller ud, da det ellers kan falde sammen med tiden. Der skal derfor blæses ekstra ind der, hvor isoleringen eksempelvis er faldet sammen, for at undgå kuldebroer hvor kulden udefra kan trænge ind i bygningen.


Statens Byggeforskningsinstitut har udgivet “Anvendelse af alternative isoleringsmaterialer”, hvor du kan blive klogere på, hvordan bæredygtige isoleringsmaterialer kan bruges i forskellige konstruktioner.

Interesseret i at vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller har lyst til at vide mere om bæredygtige isoleringsmaterialer. Kontakt os her.

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.