Grøn isolering af naturmaterialer

Fleksible isoleringsmåtter fra Zepa sikrer et sundt indeklima

Vores produkter fra STEICO er skabt af bæredygtige råmaterialer, og de bidrager til at skabe et konstant sundt indeklima, samtidig med at de sænker energiforbruget – egenskaber som dine kunder sætter pris på. STEICOs produkter sikrer jer et produkt uden tvivlsomme tilsætningsstoffer, og uanset om det er isoleringsmaterialer eller konstruktionsmaterialer, er STEICOs produkter anerkendt med en række ansete kvalitetsmærker.


Økologi og økonomi i harmoni

STEICO er det eneste firma i branchen, der tilbyder et komplet byggesystem bestående af et isoleringssystem og konstruktionssystem, som er tilpasset hinanden. Byggesystemet er både let, effektivt, holdbart og sikkert, og det sætter nye standarder inden for arbejdet med isolering.

Isoleringsmaterialer af træfiber

Af friske nåletræer producerer STEICO det største udvalg af materialer til træfiberisolering – fra facadeisolering og fleksibel hulrumsisolering til forstærkende plader til undertaget. 


Træfiberisolering beskytter ikke kun mod kulde om vinteren, men også mod varme om sommeren. STEICOs diffusionsåbne produkter sikrer en naturlig fugtighedsregulering, hvilket beskytter effektivt mod fugtskader og bidrager til at give et biologisk perfekt indeklima.

Isolering til indblæsning

STEICOs indblæsningsisolering fås både som træfiber og papiruld. Med den nyeste teknologi forarbejdes råmateriale i høj kvalitet til STEICOzell eller STEICOfloc. 


Indblæsningsisoleringen fra STEICO har en overbevisende kvalitet, er omkostningseffektivitet og har en enestående varmeledeevne. 


Isoleringsmaterialerne er dertil varigt sikret mod sætning og lette at forarbejde.

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.