Beskyttelse mod vind og vejr

Få et perfekt indeklima med Steico Universal isoleringsplader fra Zepa

Varm og diffusionsåben – sådan fungerer korrekt isolering

STEICOs plader til undertag og vægge er hydrofobe, dvs. de er vandafvisende, og fugt kan ikke trænge igennem produkter som STEICOuniversal, men løber af på overfladen. Pladerne har en tæt lukket profil for at beskytte mod vind og regn, og da de er diffusionsåbne, sikrer de en naturlig fugtighedsregulering, hvilket yder effektiv beskyttelse mod fugtskader og giver et biologisk perfekt indeklima.

Egnet som midlertidigt dække i flere uger

STEICOs undertagplader kan lægges direkte på spærene og giver straks beskyttelse mod vejr og vind. Takket være de specielle not- og fer-profiler sikrer de en god forsegling og kræver ikke limning til en taghældning på over 18° – uden yderligere underlag.


STEICOs undertagplader er:

  • Vindtætte
  • Vandafvisende
  • Giver ekstra isolering

Som undertagplader er de desuden egnede som midlertidig afdækning til renovering i op til fire uger, og endda op til 12 uger under visse betingelser for nye konstruktioner.

Reduktion af termiske broer

Ved at lægge pladerne på spærene er det muligt at reducere de termiske broer (kuldebroer) effektivt, så du sørger for en optimal varmefordeling selv med tynde plader. Over spærene er der isoleret og derfor varmere, hvilket reducerer risikoen for kondensering betydeligt.

Yderligere isolering på bjælkerne

I gamle bygninger er spærene ofte ret tynde, så det er ikke altid nok at isolere mellem spærene for at beskytte mod varme. Et ekstra lag af isolering på bjælkerne gør det muligt at isolere taget og samtidig forbedre lydisoleringen uden at miste et værdifuldt beboelsesareal under taget.

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.