Få isoleringsmaterialer til fornuftige priser

Steico Zell Træfiberisolering fra Zepa

Isoleringsmaterialer som træfiberisolering og papirisolering er begge effektive isoleringsmaterialer til skarpe og konkurrencedygtige priser. Desuden er materialerne mere miljøvenlige og behagelige at arbejde med. Du undgår desuden nemt kuldebroer og andre typiske udfordringer, som traditionel glasuld og mineraluldsisolering foresager så som kløe og irritation. Læs her om fordelene ved papirisolering og træfiberisolering og bestil isoleringsmaterialer til engrospriser!

Gode grunde til at vælge isoleringsmaterialer af træfibre og papiruld

  • Bedre støjdæmpende effekt end mineraluldsisolering
  • Samme høje isoleringsevne som traditionel isolering
  • Nemmere og mere behageligt at arbejde med
  • Mere miljøvenligt isoleringsmateriale

Vælg isoleringsmaterialer til de bedste priser!

I isoleringsbranchen er det tit de små marginaler, der sikrer overskuddet. For konkurrencen er hård! Det stiller krav om høj effektivitet og isoleringsmaterialer, der er nemme at håndtere. Samtidig er indkøbsprisen på isoleringsmaterialerne vigtige. For det er oftest her, du kan hente de sidste kroner, der får jeres tilbud til at være billigere end konkurrenterne.


Omvendt er det vigtigt, at kvaliteten og isoleringsevnen er lige så høj, som de isoleringsmaterialer konkurrenterne bruger. Ellers går der ikke længe, før I får dårlige anmeldelser på TrustPilot og et kedeligt rygte i branchen. Derfor er det vigtigt at have en stabil leverandør af gode og billige isoleringsmaterialer, så I altid er klar til at levere ude på jeres opgaver.

Det sikre valg!

Her er træfiberisolering og papirisolering det sikre valg. Det er produkter med en lige så høj isoleringsevne som traditionelle isoleringsmaterialer til en langt bedre pris.


Samtidig giver både papir- og træfiberisolering en række fordele, som de andre isoleringsmaterialer ikke har. For det første er de væsentligt mere støjdæmpende og for det andet er de meget mere miljøvenlige at producere.


Det er to parametre, folk nemt kan forstå. Bare spørg en støjplaget beboer lige ud til byens trafikerede indfaldsvej. Eller den miljøbevidste forbruger som aktivt går efter at formindske sit og sin families fodaftryk på miljøet.

Nemt at arbejde med

Både papiruld og træfiberisolering leveres som granulat, der kan pustes direkte ind i f.eks. hulmure, på lofter, under gulve eller andre steder, hvor der skal isoleres. Det gør det samtidig muligt at komme til med denne type isolering på steder, hvor du ikke kan med traditionelle batts-baserede isoleringsmaterialer.


Det gør det også hurtigere at isolere med. Samtidig sviner træfiberisolering og papirisolering mindre, ligesom det ikke skal bæres ind og skæres til på samme måde som batts-baseret isolering.


Altså skal der bruges mindre tid pr. opgave. Det er endnu en faktor, der er med til at gøre dit tilbud billigere end konkurrenternes.

Køb papir- og træfiberisolering billigere end engros

Hos Zepa Isolering sælger vi træfiberisolering og papirisolering billigere, end du normalt kan købe det til engros. Det skyldes, at vi årligt køber mange hundrede tons isoleringsmaterialer hjem, som vi sælger til både professionelle og prisbevidste private. Det giver os en uhørt lav indkøbspris, som alle kan få glæde af ved at købe direkte fra Zepa.


Til gengæld sælger vi det kun i hele paller til markedets laveste kilopriser. Derudover sælger vi ALUthermo fugtspær og vindstopplader til engrospriser. Så handler du hos Zepa, kan du få alle de forbrugsmaterialer, du har brug for samlet på  ét sted.


Vi leverer din bestilling i løbet af 1-3 hverdage.

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.