Hvorfor vælge papirisolering?

Papirisolering fra Zepa minimerer fugtproblemer

Papirisolering eller papiruld, som mange kalder det, kan nemt komme ud i alle hjørner og alle hulrum. Derved undgår du kuldebroer, træk og andre gener efter dårlig isolering. Samtidig skaber papiruld bedre lydisolering, ligesom du med papiruld får miljøvenlig isolering. For papirisolering er ikke nær så energikrævende at fremstille og består kun af genbrugspapir. Køb papirisolering/ papiruld til Danmarks bedste priser hos Zepa!


Papirisolering fra Zepa har en række fantastiske kvaliteter, der gør det til det foretrukne isoleringsmateriale hos mange danske isoleringsfirmaer og tømrerfirmer. De største fordele ved papirisolering er, at det:

  • Er nemmere at arbejde med og kan komme ind overalt
  • Har en bedre isoleringsevne som stenuld og glasuld udlagt på lofter
  • Ikke giver samme gener at arbejde med som glasuld og stenuld, da isoleringen ikke kradser og klør
  • Transporterer og lader fugt passere, så du undgår råd og skimmel
  • Indeholder brandhæmmende salte, der øger brandsikkerheden 

Nemt at arbejde med

Papirisolering er nemt at arbejde med og installere, da det ikke skaber kløe, som ellers er en typisk udfordring med en række isoleringsmaterialer. Papirisolering fra Zepa.dk leveres som granulat, hvilket gør det let at installere, da det kan pustes ind i hulmure, vægge, lofter og gulve.


Ved at arbejde med granulat får du dermed også den fordel, at du kan komme ind på steder, hvor batts-baserede isoleringsprodukter må give fortabt. Papirisolering i granulat er dermed et både nemt og fleksibelt isoleringsmateriale, og du får samtidig glæde af hurtig isolering, da der ikke skal lægges batts ud med håndkraft.


Papirisolering fra Zepa.dk leveres i sække à 15 kg med 21 sække på en palle = 315 kg. Med 33 paller på et helt læs = 10.395 kg pr. læs, der kan pustes ind i hulmure, på lofter og andre steder, hvor der er brug for isolering.

Høj isoleringsevne og god lydisolering

Papiruld har en lambdaværdi på 38, hvilket placerer det højere på lambda-skalaen end f.eks. stenuld og glasuld, når det er udlagt på lofter. Andre isoleringstyper ligger på ca. 42 alt efter type og udformning.


En af de allermest skattede sidegevinster ved at bruge papirisolering fra Zepa er den støjdæmpende effekt. For papirisolering dæmper lyden mere effektivt end noget andet isoleringsmateriale.

Det gør papirisolering til det oplagte valg, hvis du bor tæt ved en befærdet vej, i nærheden af et industrikvarter eller andre former for støjende naboer. Samtidig er papirisolering effektivt til at lydisolere etageadskillelserne i etagebyggerier, så støj fra overboen ikke holder underboen vågen om natten.

Papirisolering minimerer fugtproblemer

Papirisolering er et organisk materiale, der tillader boligen at ånde. Det vil sige, at fugten kan komme ud, så du undgår fugtproblemer, samt reducerer risikoen for angreb af råd og farlig skimmelsvamp.

Det er især en fordel i ældre byggerier, hvor der måske ikke er etableret dampspærre på samme måde, som der er i nyere boliger. Det gør papirisolering til det bedste valg til efterisolering af ældre boliger.

Køb papirisolering billigere end engros-prisen

Hos Zepa.dk sælger vi papirisolering til Danmarks bedste priser til både private og erhverv. Vi sælger årligt mange hundrede tons papirisolering. Det betyder, at vi kan købe papirisolering til priser, som det ellers ikke ville være muligt at komme i nærheden af.


Den pris vil vi Hos Zepa.dk gerne dele med dig. Derfor kan du købe papirisolering til den absolut bedste pris i Danmark – så billigt at selv grossisterne ikke kan være med.

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.