Hvorfor vælge træfiberisolering?

Granuleret Træfiberisolering til indblæsning i hulmur og lofter

Granuleret træfiberisolering er perfekt til indblæsning i hulmur, på lofter og andre steder, hvor det skal isoleres. Derved undgår du kuldebroer, træk og andre gener efter dårlig isolering. Samtidig kan du isolere med god samvittighed. For træfiberisolering er helt naturlig og kræver ikke de samme energimængder til produktionen.

Træfiberisolering er udvundet af cellulosefibre fra overskuds- og genbrugstræ. Produktet har vundet større og større udbredelse herhjemme over de seneste 10-15 år og er populært som aldrig før på grund af sine gode egenskaber og miljøvenlighed.

Med træfiberisolering får du:

  • Bedre varmelagringskapacitet ( varmen slår ikke så nemt igennem væggen/ loftet om sommeren )
  • Større lyddæmpende effect, specielt meget anvendt I etageadskillelser
  • Bedre udjævning af temperaturforskelle
  • Et bedre og mere stabilt indeklima, både med varme og fugt.

Nemt at arbejde med

Granuleret træfiberisolering er ekstremt nemt at arbejde med, lige som du undgår de hud- og luftvejsgener, du kan resikere ved arbejde med traditionel mineraluldsisolering.

Træfiberisolering kan blæses ind på lofter, i etageadskillelser og andre steder, hvor der er brug for isolering. Samtidig kan den træfiberisoleringen nemt komme ind på steder, hvor du ikke kan komme til med batts-baseret isoleringsmaterialer.

Fordele ved træfiberisolering 

  • Kan nemt fordeles i et jævnt og ensartet lag
  • Kan komme ind der, hvor battsprodukter ikke kan
  • Giver ingen kuldebroer, da granulatet slutter helt tæt
  • Kræver ikke den samme transport og logistik, da isoleringen er komprimeret i sækkene.
  • Bedre isoleringsevne end mineralud i samme lagtykkelse

Højere varmelagringskapacitet sparer ekstra på varmebudgettet

Træfiberisolering har samme isoleringsevne som mineral- og papiruld. Samidig har det en større varmelagringskapacitet end mineraluld, da det har en højere vægt pr. kubikmeter.

Det betyder, at du ikke behøver så stor en mængde energi, for at opretholde indendørstemperaturen året rundt. Det sparer både ekstra penge på varmebudgettet, og giver en bedre udjævning af temperaturforskelle til glæde for indeklimaet og dit velbefindende.

 

Bedre lyddæmpning

På grund af den høje vægt pr. kubikmeter og større densitet har træfiberisolering også en meget bedre lyddæmpende effekt end mineraluld. Det gør træfiberisolering perfekt til isolering i etageadskillelser og i hulmure, hvis du bor i nærheden af en trafikeret vej eller et larmende industriområde. Kan også med fordel bruges i væggen ind til den larmende teenager.

Isolering med bedre miljømæssig samvittighed

Træfiberisolering er mere miljøvenligt end traditionelle mineraluldsprodukter. Træfiberisoleringen produceres nemlig af genbrugs- eller overskudstræ. Samtidig anvendes der ikke de samme store energiressourcer under produktionen, som når der produceres traditionelle isoleringsmaterialer.

I modsætning til traditionelle isoleringsmaterialer udledes der ingen CO2 under produktionen. Faktisk bidrager træfiberisolering til at nedsætte CO2-udslippet, fordi der anvendes gammel skov til produktionen. Efterfølgende genplantes der så ny skov, som giver større iltproduktion.

Endelig bidrager træfiberisolering positivt til miljøet, ved at have en højere varmelagringskapacitet. Derved skal der bruges mindre energi til at holde indetemperaturen stabil.

Så ved at vælge træfiberisolering, giver du miljøet og fremtiden en hjælpende hånd, der sikrer, at fremtidige generationer får et bedre miljø at vokse op i.

 

Træfiberisolering er ikke brandfarlig

Træfiberisolering forkuller ved brand på grund af træfibrenes naturlige egenskaber. Derved beskyttes bygningskonstruktionen effektivt mod flammerne. Så med træfiberisolering får du den bedste isolering til den billigste pris! Bestil i dag og glæd din pengepung og miljøet!

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.