Hvorfor vælge papirisolering?

Papirisolering fra Zepa minimerer fugtproblemer

Papirisolering eller som mange kalder det Papiruld kan nemt komme ud i alle hjørner og alle hulrum. Derved undgår du kuldebroer, træk og andre gener efter dårlig isolering. Samtidig lydisolerer papiruld bedre, ligesom du kan isolere med god samvittighed over for miljøet. For papirisolering er ikke nær så energikrævende at fremstille, og består kun af genbrugspapir. Køb papirisolering/ Papiruld som er granulat til Danmarks bedste priser!

Papirisolering far Zepa har en række fantastiske kvaliteter, der gør det til det foretrukne isoleringsmateriale hos mange danske isoleringsfirmaer og tømrerfirmer. De største fordele ved papirisolering er, at det:

  • Er nemmere at arbejde med og kan komme ind overalt
  • Har en bedre isoleringsevne som sten- og glasuld udlagt på lofter
  • Ikke giver samme gener at arbejde med som glas- og stenuld, da isoleringen ikke kradser og klør
  • Transporterer og lader fugt passere, så du undgår råd og skimmel
  • Indeholder brandhæmmende salte, der øger brandsikkerheden 

Nemt at arbejde med

Papirisolering fra Zepa.dk leveres i sække a 15 kg. Med 21 sække på en palle = 315 kg. Og med 33 paller på et helt læs = 10.395 kg. , der kan pustes ind i hulmure, på lofter og andre steder, hvor der er brug for isolering.

Netop fordi zepa’s papiruld leveres som granulat, kan det nemt komme ind på steder, hvor batts-baserede isoleringsprodukter må give fortabt. Samtidig er det hurtigere at isolere med, da der ikke skal lægges batts ud med håndkraft.

Høj isoleringsevne som traditionelle isoleringsmaterialer

Papiruld har en lambdaværdi på 38, hvilket placerer det højere på lambda-skalaen en som f.eks. sten- og glasuld. Når det er udlagt på lofter , andre isoleringstyper ligger på ca. 42 alt efter type og udformning.

Sig farvel til irriterende støj med papirisolering

En af de allermest skattede sidegevinster ved at bruge papirisolering fra Zepa er den støjdæmpende effekt. For papirisolering dæmper lyden mere effektivt end noget andet isoleringsmateriale.

Det gør papirisolering til det oplagte valg, hvis du bor tæt ved en befærdet vej, i nærheden af et industrikvarter eller andre former for støjende naboer. Samtidig kan det effektivt lydisolere etageadskillelserne i etagebyggerier, så støj fra overboen ikke holder underboen vågen om natten.

Papirisolering minimerer fugtproblemer

Papirisolering er et organisk materiale, der tillader boligen at ånde. Det vil sige, at fugten kan komme ud, så du undgår fugtproblemer, samt reducerer risikoen for angreb af råd og farlig skimmelsvamp.

Det er især en fordel i ældre byggerier, hvor der måske ikke er etableret dampspærre på samme måde, som der er i nyere boliger. Det gør papirisolering til det bedste valg til efterisolering af ældre boliger.

Køb papirisolering billigere end engros-prisen

Hos Zepa.dk sælger vi papirisolering til Danmarks bedste priser. Vi Sælger årligt mange hundrede tons papirisolering. Det betyder, at vi kan købe papirisolering til priser, som det ellers ikke ville være muligt at komme i nærheden af.

Den pris vil vi Hos Zepa.dk gerne dele med dig – Derfor kan du købe papirisolering til den absolut bedste pris i Danmark – så billig at selv grossisterne ikke kan være med.

Har du brug for en isolatør?

Vi samarbejder med de bedste isolatører i landet, og henviser gerne til en partner i dit lokalområde. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer på hverdage.